Taiteiden yön ohjelmaa päivitetään tapahtumapäivään 30.8.2019 asti.

Ohjelmaesitteitä saatavilla tapahtumaviikolla rajoitettu erä palvelupiste Kastellista (Palokunnankatu 16, ma–pe klo 9–16) sekä Kumppanuustalon aulasta (Kirjastokatu 1, ma–to 8–16 ja pe 8–15). 

Taiteiden yön ohjelmat ovat yleisölle maksuttomia ellei ohjelman kuvauksessa toisin mainita.


Taiteiden yö saapuu jälleen Hämeenlinnaan tuttuun tapaan elokuun lopussa! 5-vuotisjuhlavuottaan juhliva Kumppanuustalo on myös Taiteiden yön menossa mukana.

Olet tervetullut paikan päälle nauttimaan taide- ja kulttuurielämyksistä. Kumppanuustalon Taiteiden yö on koko perheelle sopiva tapahtuma, johon ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin.

Ohjelmassa on mm:

Klo: 15.00 alkaa Kirjataidetta-työpaja. Ota oma vanha kirjasi mukaan ja tuunaa siitä upea kirjakoriste itsellesi!

Klo: 15.00 alkaen löytyy Kumppanuustalon toisesta kerroksesta Taidesuttareiden taidenäyttely sekä Kuvataiteilija Marjo Akkasen Taideinstallaatio-taidenäyttely.

Klo: 16.00 alkaen paikan päällä on mahdollisuus ottaa hennatatuointi pientä korvausta vastaan. Henna on Lawsonia Inermis-pensaan lehdistä tehtyä värijauhetta, jolla tehdään koristeellisia kuvioita ihoon.

Klo: 16.00 lähtien NerDerb ry on kertomassa omasta toiminnastaan ja esittelee Cosplay-asuja. Samalla tarjolla on mahdollisuus kokeilla D&D pelaamista. Cosplay on harrastus, jossa ihmiset pukeutuvat esim. manga-, anime-, sarjakuva-, peli- tai elokuvahahmoiksi.

Klo: 17.30–18.15 Harmonikkayhtye Pomppaduuri, Vanajaveden opisto (1.krs aula) 

Klo: 18.30–18.45 Tahitilaista tanssia, Vanajaveden opisto (1.krs aula) 

Lisäksi Kahvila Pikkutori on avoinna Taiteiden yössä klo 15–19. Tarjolla kahvia, virvokkeita ja maukkaita herkkuja.

Lisäksi mm: hauskuutusta Seniori-klovneilta sekä sekä mahdollisuus kuvauttaa itsensä Supersankarina! Tarjolla Irakilaisia makuja huokeaan hintaan ja mahdollisuus kokeilla myös somalilaisia makuja. Vain käteinen!

Kanta-Hämeen Lausujat

Runo kohtaa ihmisen.

Klo 17 Kanta-Hämeen Lausujat saattavat lukea runon juuri sinulle! Kierros alkaa Kumppanuustalolta. 

Tervetuloa koko perheen voimin juhlimaan Taiteiden yötä! Tapahtuma on maksuton ja paikka esteetön.