Hämeenlinnan Taiteiden Yö on vuonna 2013 alkunsa saanut monitaiteinen kaupunkifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuun lopulla.  Tapahtumaan ohjelmaa voivat tuottaa niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, seurat ja organisaatiot. Taiteiden yön karnevaalit ovat houkutelleet vuosittain kaduille, museoihin, gallerioihin, työhuoneisiin sekä muihin tiloihin uusia yleisöjä ja toimijoiden tuttuja kanta-asiakkaita.

2021 Taiteiden Yö järjestetään perjantaina 27.8. Tapahtumakoordinaattorina toimii Kasimir Sarre

Avointa hakua Taiteiden Yöhön 2021 ei ole järjestetty, jotta tapahtuman koko pysyisi maltillisena koronan leviämisvaiheen vuoksi.

+358504356044

info@hmltaiteidenyo.fi

Taiteiden yö on yleisölle pääsymaksuton tapahtuma.

Taiteiden yössä mukana olevat tapahtumajärjestäjät vastaavat itsenäisesti ohjelmansa kustannuksista, järjestelyistä, luvista sekä turvallisuudesta. 

Covid19-epidemian vallitessa on kunkin järjestäjän noudatettava erityisen huolellisesti  viranomaisohjeita ja pyrittävä turvaamaan asiakkaille mahdollisimman riskitön tilaisuus nauttia ja kokea Taiteiden yön tarjontaa.

Tapahtumakoordinaattori avustaa toimijoita tarvittaessa sopivan esiintymistilan etsimisessä ja kokonaisuuden aikataulutuksen koordinoinnissa ja markkinoinnissa.

 

Yhteistyössä: