►YLEISTÄ

Taiteiden yön ohjelma 2016

Hämeenlinnan Taiteiden yö on vuonna 2013 alkunsa saanut kulttuurintäyteinen kaupunkifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuun lopulla.  Tapahtumaan ohjelmaa voivat tuottaa niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, seurat ja organisaatiot. Taiteiden yön karnevaalit ovat houkutelleet vuosittain kaduille, museoihin, gallerioihin, työhuoneisiin sekä muihin tiloihin useita tuhansia kävijöitä. Taiteiden yön ohjelma levittäytyy Verkatehtaan, Wetterhoffin, Kauppapaikka Tavastilan, Keskustan ja Linnanniemen lisäksi katujen ja rantareitin varrelle.

►Vuonna 2017 Taiteiden yön koordinointivastuu on Hämeenlinnan Teatterilla.

►Taiteiden yö on yleisölle pääsymaksuton tapahtuma.

►Taiteiden yössä mukana olevat tapahtumajärjestäjät vastaavat itsenäisesti ohjelmansa kustannuksista, järjestelyistä sekä turvallisuudesta. Tapahtumakoordinaattori avustaa toimijoita sopivan esiintymistilan etsimisessä ja kokonaisuuden koordinoinnissa.

 

Rahoitusta oman ohjelmansa tuottamiseen voi hakea esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin minipilotista. Minipilotteja voi yhdessä suunnitella ja hakea ryhmä, jossa on vähintään kolme nuorta. Kaupunki myöntää 300 - 500 euron kerta-avustuksen tasapuolisesti 13-17-vuotiaiden ja 18-29 –vuotiaiden ikäryhmille, eri puolille kaupunkia ja monipuoliselle toiminnalle.
Lisätietoja minipiloteista täältä.

 

►TAITEIDEN YÖN TUNNUKSET

Logo (neliö)

Banneri (suorakulmio)