Hämeenlinnan Taiteiden yö on vuonna 2013 alkunsa saanut monitaiteinen kaupunkifestivaali, joka järjestetään vuosittain elokuun lopulla.  Tapahtumaan ohjelmaa voivat tuottaa niin kulttuurin ja taiteen ammattilaiset kuin harrastajatkin, yksittäiset tekijät, yhdistykset, seurat ja organisaatiot. Taiteiden yön karnevaalit ovat houkutelleet vuosittain kaduille, museoihin, gallerioihin, työhuoneisiin sekä muihin tiloihin uusia yleisöjä ja toimijoiden tuttuja kanta-asiakkaita.

►Vuonna 2020 Taiteiden yö järjestetään perjantaina 28.8. Tapahtumakoordinaattorina toimii vuonna 2020 Sanni Hallanvaara, 
gsm 
+358 50 440 9766

sposti info@hmltaiteidenyo.fi

►Taiteiden yö on yleisölle pääsymaksuton tapahtuma.

Taiteiden yössä mukana olevat tapahtumajärjestäjät vastaavat itsenäisesti ohjelmansa kustannuksista, järjestelyistä, luvista sekä turvallisuudesta. 

Covid19-epidemian vallitessa on kunkin järjestäjän noudatettava erityisen huolellisesti  viranomaisohjeita ja pyrittävä turvaamaan asiakkaille mahdollisimman riskitön tilaisuus nauttia ja kokea Taiteiden yön tarjontaa.

Tapahtumakoordinaattori avustaa toimijoita sopivan esiintymistilan etsimisessä ja kokonaisuuden aikataulutuksen koordinoinnissa ja markkinoinnissa.

►Voit ladata 2020 tapahtumajulisteen tästä  A3-printtauskelpoinen pdf. Tyhjään alaan voit lisätä omat ohjelmatietosi.

Yhteistyössä: