Taiteiden yön ohjelmaa päivitetään tapahtumapäivään 30.8.2019 asti.

Ohjelmaesitteitä saatavilla tapahtumaviikolla rajoitettu erä palvelupiste Kastellista (Palokunnankatu 16, ma–pe klo 9–16) sekä Kumppanuustalon aulasta (Kirjastokatu 1, ma–to 8–16 ja pe 8–15). 

Taiteiden yön ohjelmat ovat yleisölle maksuttomia ellei ohjelman kuvauksessa toisin mainita.


LIISAN KERAMIIKKA
Klo 16 - 21, Toivontie 15 (Myllymäen kalliolla, vihreän pienkerrostalon alakerta)

Keramiikka-artesaani Liisa Turunen: Keramiikkaan ja saven mahdollisuuksiin tutustumista. Tehdään savi-idoleita ja rakennetaan Nooan Arkkiiin eläimiä yhdessä. Ilmainen tapahtuma. 

Liisan keramiikan tiloissa Toivontie 15 kuvataiteilija Ina Jaakkolan akvarellinäyttely "Naisia ja villihevosia".


LASISTUDIO SODA SHOP DESIGN
Vanha Makasiini, Aulangontie 1b

klo 17–22

Tervetuloa tutustumaan lasistudion myymälään vanhaan historialliseen Makasiiniin! Ehdit vielä näkemään kesänäyttelymme, jossa mukana lasitaitelijoiden Marjut Nummisen ja Aino Vilppaan lisäksi viisi muuta taiteilijaa: Raxu Helminen, Heikki Huotari, Mari Isotalo, Marjoriikka Ovaskainen ja Kati Valkonen. Esillä mm. akvarelleja, öljyväri- ja temperamaalauksia sekä grafiikkaa.

Ohjelmassa:

• Lasihelmityönäytöksiä

• Supermageita unelmia -kesänäyttely

• Myymälä avoinna

sodashopdesign.fi


LINNANPUISTO
Linnanpuiston lava, Kustaa III:n katu

Kassun Jamit Goes Linnanpuisto

Pe 30.8. klo 18–21 Kassun Jamit Goes Taiteiden yö feat. Sakari Kukko

Tilaisuus on kaikille avoin ja pääsymaksuton ja sitä ovat tukeneet Hämeen taidetoimikunta ja Hämeenlinnan Kaupunki. Lavalle voi tulla soittamaan ja laulamaan. 

Lehdistötiedote julkaisuvapaa

 


USEISSA ERI PAIKOISSA KESKUSTAN ALUEELLA

Yhteisöllinen Silence Street Dance

Kaupunkitanssi toteutetaan Taiteiden Yönä Hämeenlinnan kaupungin kaduilla, tanssiin lähtö klo 21.00 Goodmanin sisäänkäynnin edessä olevalta aukiolta josta lähdetään tanssimaan ARXille.  Tanssijat ottavat kaupunkitilaan uudenlaisen fyysisen kontaktin, näyttäytyvät siinä uudella tavalla ja reagoivat vastaantulijoihin kukin omalla tavallaan. Tanssimaan ovat tervetulleita kaikki taitoihin katsomatta. Tarvitset vain oman kannettava musiikkisoitimen ja kuulokkeet.  Silence Street Dancea on tanssittu Hämeenlinnan taiteiden yössä vuodesta 2013.